Vi har utbildare

Ackebrink är idag en Sveriges främsta rekryterare för utbildare till Yrkeshögskolan. Vi jobbar både mot privata och offentliga anordnare. Vi finns där yrkeshögskolorna finns och levererar från Luleå i norr till Malmö i söder.

Konsulter

Vår kontaktnät är stort och vi täcker in nästan alla yrkesområden. Kompetensen hos våra utbildare omfattar allt ifrån automation, ekonomi och entreprenadjuridik till försäljning, byggkonstruktion och IT. Har vi inte den kompetens du letar efter söker vi givetvis utanför vårt kontaktnät.

Förfrågningar

Vi tar emot alla slags förfrågningar gällande behov av utbildare, men kan även hjälpa till med ansökningsprocessen, hitta interimslösningar vid personalförändringar eller mer långsiktiga lösningar såsom en ny utbildningsledarkollega om sådant behov finns.

Vi hjälper våra kunder att hitta utbildare till cirka 200 kurser varje år. Vi har ca 60 aktva utbildare varje år som leverar kurser inom alltifrån teambuilding och högspänningsel till entreprenadjuridik och projektledning. De flesta levererar mellan en till fyra-fem kurser varje läsår. Därtill har vi dryga 300 yrkespersoner i vår databas som antigen har utbildat tidigare via oss eller som vill börja utbilda.

Behov

Hör gärna av er om ni har behov av utbildare eller kanske bara är nyfikna på vilka utbildare vi kan erbjuda. Kanske vill ni jämföra med de ni har idag! Vi tar endast betalt för faktisk kursleverans, dvs utbildarens timmar på golvet och inte för tiden vi lägger ner på att hitta rätt.

Vill ni veta mer konkret vad vi kan hjälpa er med? Då kan vi antingen komma och besöka er eller så hörs vi över telefon eller varför inte ett digital möte eller FaceTime!

Kvalitet

Vår långa erfarenhet av yrkeshögskolan gör att vi känner till de regler som en kursleverans medför. Det rör alltifrån skapandet av lektionsplanering, material till tentor, facit och betygsättning. En ny utbildare genomgår en utbildarintroduktion för att känna sig trygg i sin roll inför kursstart. Vi går igenom de regler som finns, hur man sätter ihop en lektionsplanering, tidsramar för leveransen, att tänka på i klassrummet mm. De håller också ofta en provföreläsning för oss där vi kan coacha dem vidare. Väl i klassrum sitter vi gärna med något av de första tillfällena för att ge feedback och stöttning. Även våra mer rutinerade utbildare sitter vi med och lyssnar på någon gång per termin för att stödja dem i sin utveckling. Läs mer om hur vi kvalitetsäkrar här!

Sedan vi började jobba med Ackebrink har vi fått ett jätteuppsving i utvärderingarna. Studerande är så nöjda!
Calle, Utbildningsledare
“Mycket bra kurs. Samt mycket bra man kan ta med sig ut i arbetslivet. En mentor som dig skulle man ha!”
Viktor, studerande, kurs i Arbetsmiljö och kommunikation
“Stort tack för all hjälp! Du är en superresurs, kan inte riktigt se hur jag skulle fått ihop första året utan dig med tanke på alla vändningar och utmaningar man hamnat inför.”
Linda, Utbildningsledare
“Jag saknar att samarbeta med er! Med vänlig hälsning, hon som haft problem hela dagen med sådant som inte hade varit ett problem med er.”
Hanna, Utbildningsledare
“Har aldrig varit med om föreläsningar med en lärare som Anna, som har kunnat hålla min uppmärksamhet och väcka mitt intresse inom kursen. ”
Madde, studerande, Medicinsk grundkurs
“Lärare med sinne för humor, positivt inställd till ämnet, engagerad och går verkligen ur sin väg med tips om studietekniker, källor och sammanfattningar. “
Anders, studerande, kurs i Energieffektivisering
“Mycket kunnig, engagerad och pedagogisk lärare! “Inceckningar” varje morgon och löpande avstämningar om vi ville utveckla eller förändra något under kursen så det skulle fungera bra för oss.”
Elias, studerande, kurs i Offentlig rätt
“Tydliga genomgångar och mycket repetition som får en att förstå samt komma ihåg mera. Man känner alltid att man har koll på vad man behöver göra efter varje lektion, mycket tydlig information.“
Anna, studerande, Medicinsk grundkurs
“Läraren är pedagogisk och har en förmåga att skapa en bild av sina beskrivningar med ord, vilket är en begåvning. Mycket pålitlig lärare!”
Adrian, studerande, kurs i Miljöcertifiering och hållbart byggande
“Trodde aldrig att jag skulle klara kursen eller att jag någonsin skulle lära mig allt det här. Men läraren var fantastiskt stöttande och hjälpte mig igenom mitt tvivel. “
Lisa, studerande, kurs i Juridik & Regelverk