Vi har utbildare!

Ackebrink är idag en Sveriges främsta rekryterare för utbildare till Yrkeshögskolan. Vi jobbar både mot privata och offentliga anordnare. Vi finns där yrkeshögskolorna finns och levererar från Luleå i norr till Malmö i söder.

Konsulter

Vår kontaktnät är stort och vi täcker in nästan alla yrkesområden. Kompetensen hos våra utbildare omfattar allt ifrån automation, ekonomi och entreprenadjuridik till försäljning, byggkonstruktion och IT. Har vi inte den kompetens du letar efter söker vi givetvis utanför vårt kontaktnät.

Förfrågningar

Vi tar emot alla slags förfrågningar gällande behov av utbildare, men kan även hjälpa till med ansökningsprocessen, hitta interimslösningar vid personalförändringar eller mer långsiktiga lösningar såsom en ny utbildningsledarkollega om sådant behov finns.

Vi hjälper våra kunder att hitta utbildare till cirka 200 kurser varje år. Vi har ca 60 aktva utbildare varje år som leverar kurser inom alltifrån teambuilding och högspänningsel till entreprenadjuridik och projektledning. De flesta levererar mellan en till fyra-fem kurser varje läsår. Därtill har vi dryga 300 yrkespersoner i vår databas som antigen har utbildat tidigare via oss eller som vill börja utbilda.

Behov

Hör gärna av er om ni har behov av utbildare eller kanske bara är nyfikna på vilka utbildare vi kan erbjuda. Kanske vill ni jämföra med de ni har idag! Vi tar endast betalt för faktisk kursleverans, dvs utbildarens timmar på golvet och inte för tiden vi lägger ner på att hitta rätt.

Vill ni veta mer konkret vad vi kan hjälpa er med? Då kan vi antingen komma och besöka er eller så hörs vi över telefon eller varför inte Skype eller FaceTime!

Kvalitet

Vår långa erfarenhet av yrkeshögskolan gör att vi känner till de regler som en kursleverans medför. Det rör alltifrån skapandet av lektionsplanering, material till tentor, facit och betygsättning. En ny utbildare genomgår en utbildarintroduktion för att känna sig trygg i sin roll inför kursstart. Vi går igenom de regler som finns, hur man sätter ihop en lektionsplanering, tidsramar för leveransen, att tänka på i klassrummet mm. De håller också ofta en provföreläsning för oss där vi kan coacha dem vidare. Väl i klassrum sitter vi ofta med något av de första tillfällena för att ge feedback och stöttning. Även våra mer rutinerade utbildare sitter vi med och lyssnar på någon gång per termin för att stödja dem i sin utveckling.

Missa inte

För dig som
STUDERAR

Till tipsen!

För dig som
UTBILDAR

Till tipsen!

För dig som
ANORDNAR

Till tipsen!
följ oss