Är du, eller vill du bli utbildare?

Vi söker ständigt nya, kompetenta yrkespersoner som är intresserade av att dela sin branschkompetens med framtida kollegor inom yrkeshögskolan.

Din kompetens är värdefull!

Du behöver inte ha utbildat tidigare för att börja utbilda inom yrkeshögskolan, men du behöver känna att det är något du skulle vilja göra! Det finns många roller idag som innefattar utbildande moment. Kanske är det du som alltid introducerar nya kollegor, eller handleder? Kanske har du hållit presentationer för mindre grupper?

Vi söker givetvis även dig som har utbildat tidigare eller som kanske till och med själv leverar inom yrkeshögskolan. Våra kunder finns över hela Sverige och vi har säkert uppdrag som skulle kunna passa dig.

Vem söker vi?

Sammanfattningsvis så söker vi dig som trivs i en utbildande roll. Du är prestigelös som person men har kapacitet att sätta ner foten om det behövs. Du gillar att befinna dig i sociala sammanhang och handleda både grupper och individer och vi gillar locka fram det bästa hos båda.

Ett första möte

För att kunna placera just dig och din kompetens redan i vårt första möte så ser vi gärna att du börjar med att fylla i vår konsultregistrering. Vill du hellre höra dig för mer generellt är du givetvis välkommen att slå oss en signal!