Meny

Ackebrink konsultdatabas - Registrering

Ackebrink lanserar ny tjänst för att matcha konsulter och uppdrag

Vill du arbeta med oss på Ackebrink? Nu kan du anmäla ditt intresse i vår konsultdatabas. Registrera dina uppgifter så kontaktar vi dig när vi har ett uppdrag som passar din profil.

Utbildningskonsult eller digitalproduktion?

Oavsett om du vill anmäla intresse för att arbeta med oss som utbildningskonsult inom Ackebrink AB och föreläsa inom yrkeshögskolan eller för företag, eller om du vill arbeta med digitalproduktion inom vårt dotterbolag Ackebrink Konsult AB, använder vi systemet för att matcha rätt person med rätt uppdrag.

I vår konsultdatabas kan du registrera ditt namn och dina kontaktuppgifter, samt fylla i information om din tidigare arbetslivserfarenhet. Du får också alternativet att ladda upp CV, personligt brev och liknande dokument.

Systemet underlättar vår bemanning samt vår insamling av ansökningar. Vi använder dina kontaktuppgifter endast till att kontakta dig om vi har ett passande uppdrag eller om vi har nyheter kring uppdateringar av systemet du registrerat dig i. Vi lämnar inte ut dina kontaktuppgifter till tredje part eller använder det i syfte att skicka ut reklam.

Alla är välkomna att registrera sig. Om vi har ett uppdrag som passar din profil hör vi av oss till dig. I nuläget kan du inte redigera dina uppgifter efter att du har registrerat dig, men det är under utveckling. Vill du ändra något i din registrering i efterhand, avregistrera dig eller har frågor, är du välkommen att skicka ett mail till konsult@ackebrink.se, så hjälper vi dig. Vi svarar på vardagar mellan 09 - 16.

Registrera dig i vår konsultdatabas här. Välkommen med din intresseanmälan!