Meny
Utbildare inom yrkeshögskoleutbildning

Utbildare inom yrkeshögskoleutbildning

Vi hjälper yrkeshögskolor att få yrkeskompetenta och branscherfarna utbildare till sina kurser och utbildningar.

Vi är en av Sveriges största utbildningsleverantörer och levererar drygt 15 000 utbildningstimmar om året och vi finns i hela Sverige. Vi har en bredd från försäljning till sprängteknik och är förmodligen Sveriges mest kompletta aktör mot yrkeshögskolor, företag och den offentliga sektorn. Vi certifierar även våra utbildare, vilket du kan läsa mer om här.

Klicka här för att se vilka kurser och utbildningar vi bemannar och har bemannat.

Vi har utbildningskonsulter inom områden som marknadsföring, teambuildning, kommunikation, ledarskap, matematik, teknik, juridik, affärsengelska, ekonomi, projektledning, programmering, anläggning, miljö, starta eget, affärsmannaskap, systemkunskap, kundpsykologi, bygg- och fastighet, biomedicinsk analys, laboratorievetenskap och verksamhetsutveckling med mycket mera.

Vill du veta mer? Kontakta vår VD Jeanette Tyrgrim.

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev.

Vi erbjuder följande tjänster

Utbildningskonsulter inom yrkeshögskolan och VUX

Vi har anställda konsulter inom flera av yrkeshögskolans områden och vi har ett stort konsultnätverk. Vi kvalitetssäkrar och ger alla våra konsulter en lärarutbildning med stöd både före och under kursen.

Vi har egna stödsystem för bokning, planering och bemanning som är kompatibla med de flesta schemaläggningssystem inom Yrkeshögskolan. På det här sättet får vi och olika utbildningsanordnare en gemensam överblick av sina behov och våra resurser.

Utbildning för utbildare

Vi erbjuder utbildningar för befintliga utbildningsaktörer med moment som pedagogik för vuxna, kommunikation, retorik och presentationsteknik. Läs mer om vår certifiering för utbildare här.

Skriva utbildningsansökningar 

Vi både skriver och bistår olika utbildningsaktörer med sina utbildningsansökningar till Yrkeshögskolemyndigheten. Vi har goda kontakter med näringslivet och tar många gånger ansvar för helheten -  utreda och hitta behov inom branschen i nära samarbete med näringslivet, finna konkreta exempel på yrkesroller som näringslivet efterfrågar samt hitta företag som är intresserade av att bidra i form av att föreläsa, ta emot LIA eller medverka i en ledningsgrupp.