Meny

Om kakor på ackebrink.se

När du besöker vår webbplats lagrar vi kakor (cookies) i din webbläsare.

En kaka är ett sätt att spara en mindre textsnutt som kan lagra information för en webbplats.

Exempelvis kan man använda den för att se hur en besökare går runt på en webbplats, eller för att hålla koll på vilken användare som ska vara inloggad efter det att användaren har loggat in på en sida.

Vad har vi för kakor och varför?

Vi sparar inga egna kakor hos dig som besöker oss på ackebrink.se. Däremot har vi några tredjepartsleverantörer som använder sig av kakor. Vi använder oss av Google Analytics för att analysera vilka sidor som besöks. Även UC och Bisnode som visar vår aktuella kreditvärdighet längst ner på sidan, använder kakor.

Läs mer om deras kakpolicy på deras egna sidor.

Hur länge sparas kakorna i din webbläsare?

Det finns två sorters kakor, sessionskakor och tidsbestämda kakor. Sessionskakorna tas bort varje gång du stänger av webbläsaren. Övriga kakor tas bort när du rensar kakorna i din webbläsare. Eller så raderas de efter en viss tid.

Varför har vi Google Analytics?

Vi får tillgång till statistiken via verktyget Google Analytics och använder informationen till att se hur våra besökare generellt använder vår webbplats. Vi spårar inte enskilda personer utan informationen används som underlag för att se hur vi kan förbättra webbplatsen och vårt innehåll för dig som besökare. Vi använder all insamlad data för internt bruk och lämnar inte över någon information till tredje part.

Vad kan man göra för att inte få några kakor?

Via inställningarna i din webbläsare kan du välja om din webbläsare ska spara kakor eller ej. I de flesta webbläsare finns möjligheten att aktivera privat/inkognitoläge som tillfälligt begränsar användandet av kakor. Vi arbetar även på att ta fram en funktion till vår webbplats där du som besökare får möjlighet att acceptera våra kakor.

Läs gärna mer om kakor hos kommunikationsmyndigheten PTS.