Meny

Kontakta oss på Ackebrink

Vi svarar på vardagar mellan 09:00 - 16:00

Vi är en leverantör som håller i helheten, som du kan träffa, prata med och lära känna väl – och vi dig. Vi finns nära, vi gör allt själva och vi älskar det vi gör. Hör gärna av dig via 08 - 559 150 06 eller info@ackebrink.se. Vi återkopplar så snart som möjligt under vardagar mellan 09:00 - 16:00.

Du hittar oss på Ryssviksvägen 2a, 5tr, 131 36 Nacka. Om du åker kollektivt kan du ta en buss från Slussen och hoppa av vid hållplats Finntorp. Resan tar ca 10 minuter. Du kan åka med buss 409, 410, 413, 414, och 422. Du kan också ta Saltsjöbanan och hoppa av vid Nacka Station. 

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev!

Bild på Jeanette Tyrgrim

Jeanette Tyrgrim

VD

+46 76 163 83 16

Jeanette har mångårig erfarenhet från olika branscher, dels fastighetsbranschen, dels livsmedelsindustrin men också finansbranschen. Hon har erfarenhet från stora börsnoterade företag och internationella konsultfirmor till det nystartade företaget. Jeanette kan med andra ord handskas med det mesta, utom hennes iPhone som hon gärna tappar & spräcker skärmen på med jämna mellanrum.

Bild på Magnus Tyrgrim

Magnus Tyrgrim

Grundare & strateg

08 - 559 150 06

Magnus är vårt fnissande energiknippe, företagets själ och hjärta. Magnus grundade Ackebrink och är strateg och marknadsförare. Han är styrelseordförande och stöd för VD i ledningen samt stöd för medarbetarna. Han har en lång idrottskarriär och 10 000 utbildningstimmar bakom sig samt har mer än tio års erfarenhet från ledande befattningar i globala koncerner i Sverige och utomlands.

Bild på Tone Stokkvik

Tone Stokkvik

Konsultchef

08 - 559 150 06

Tone arbetar tillsammans med Jonna inom konsultchefsrollen i vår utbildningsverksamhet. Tone är en trygg och levnadsglad person med glimten i ögat som brinner för utveckling. Hon har en gedigen bakgrund som coach och erfarenhet av konsult/samordnar- och utbildningsansvar. Hon är en expert på att urskilja begränsande förhållningssätt och jobbar gärna med individ och grupp i workshop-form.

Bild på Jonna Stenqvist

Jonna Stenqvist

Konsultchef

+46 73 330 00 73

Jonna arbetar tillsammans med Tone inom konsultchefsrollen. Jonna är en ivrig och energisk personlighet som älskar utmaningar - lösningsorienterad som hon är. Hon har en pedagogisk ådra och har en bakgrund inom utbildning då hon bl.a. sysslat med egen kursverksamhet inom hälsa och träningsfysiologi. Med andra ord har Jonna lång erfarenhet av att arbeta i olika former tillsammans med andra människor.

Bild på Tobias Nordström

Tobias Nordström

CTO

08 - 559 150 06

Tobias är en riktig programmeringsninja och har brunt bälte i Jujutsu. Tobias har läst till högskoleingenjör i datateknik vid KTH och har arbetat med programmering i snart 20 år. Han håller sig ofta borta från kontoret då han utbildar vid ett flertal YH-skolor men dyker upp ibland när vi minst anar det. När Tobias inte programmerar dricker han gärna Mountain Dew och tränar kampsport.