Meny

Ackebrink och vår policy för sociala medier

Vi välkomnar tankar, åsikter och diskussioner i våra kanaler i sociala medier och i vår blogg.

Vi kommunicerar online under vardagar mellan 09:00 - 16:00.

Du hittar oss på bl.a. LinkedIn, Facebook, Twitter och Instagram.

Skicka inte känslig information, exempelvis personuppgifter, via dessa kanaler. Här rekommenderar vi e-post eller telefon. Vid brådskande eller personliga ärenden ring 08 - 559 150 06 på vardagar mellan 09:00 - 16:00 så hjälper vi dig!

Vi tolererar heller inte inlägg med förtal, personliga angrepp, spam eller dylikt. Vi förbehåller oss rätten att radera inlägg eller blockera den som bryter mot dessa regler. Vi tar bort inlägg som vi tolkar bryter mot svensk lag och vidtar därefter lämpliga åtgärder. Kom också ihåg att varje kanal har sina egna användarvillkor.

Läs gärna mer om personuppgifter och ansvar i sociala medier hos Datainspektionen.

Kommentarer i bloggen

Vi använder oss av en funktion som heter Facebook Comments och du kan kommentera i vår blogg om du har en Facebook-profil eller en profil på Hotmail, Yahoo eller AOL. Efter att du har kommenterat ett inlägg hamnar din kommentar i kö för godkännande hos vår moderator. Kommentaren kommer oavsett godkännande eller ej ändå synas för dig och dina Facebook-vänner på Facebook men blir inte offentlig under kommenterad artikel förrän vi har godkänt din kommentar. Vi kontrollerar kommentarsfälten under vardagar mellan 09:00 - 16:00.

Om vi inte godkänner din kommentar syns den inte i vårt kommentarsfält men den syns för dig och dina Facebook-vänner på Facebook.

Om du har några frågor kring vår policy är du välkommen att höra av dig till VD, Jeanette Tyrgrim.