Meny

Om Ackebrink

Ackebrink är ett kunskapsföretag som består av flera affärsområden

Gemensamt för dessa är viljan att med kunskap, engagemang och personlighet skapa mervärde för våra kunder. Mervärde i form av nya affärer, effektivare affärer eller en högre kunskapsnivå och effektivare arbete.

Vi utbildar inom yrkeshögskolan och för företag. Det bärande elementet i allt vi gör är "kul med kunskap" och det omsätter vi i praktiken! Vår vision är att vara Sveriges ledande resurs för utbildning av vuxna.

År 2013 och 2014 blev vi utnämnda till Di Gasell och vi är självklart mycket stolta över detta.

Vill du arbeta med oss på Ackebrink? Anmäl ditt intresse i vår konsultdatabas. Registrera dina uppgifter så kontaktar vi dig när vi har ett uppdrag som passar din profil. Du kan när som helst kontakta oss för att avregistrera dig.

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev.

Snabbfakta

- Ackebrink startades 2004

- DI Gasell 2014 och 2013

- Vi finns i hela landet, mer än hälften av allt vi gör sker utanför mälardalen

- Huvudkontor i Stockholm

- 10 heltidsanställda

- Ca 120 underkonsulter - I hela Sverige

- Dotterbolaget Ackebrink Konsult AB som arbetar med digitalproduktion & konsultuthyrning

- Varumärket Svenska Sportskolan, ledarutveckling för elitidrott och näringsliv

- Varumärket Ackemo, pedagogiska appar för nyfikna människor i åldern 1 - 8 år

Våra affärsområden = Yrkeshögskola + företagsutbildning + produktion

Yrkeshögskoleutbildning

Vi hjälper yrkeshögskolor att få yrkeskompetenta och branscherfarna utbildare till sina kurser och utbildningar. Vi är en av Sveriges största utbildningsleverantörer och levererar drygt 15 000 utbildningstimmar om året och vi finns i hela Sverige. Vi har en bredd från försäljning till sprängteknik och är förmodligen Sveriges mest kompletta aktör mot yrkeshögskolor, företag och den offentliga sektorn.

Våra tjänster

- Utbildningskonsulter inom yrkeshögskolan

- Utbildning för utbildare

- Skriva utbildningsansökningar

Ackebrink företagsutbildning

Företag och organisationer som anlitat oss är bl.a. Astma- och allergiförbundet, ICA Sverige AB, Haninge Kommun, Fortum Service Öst, Siemens AB, Arla Foods AB, Tyresö Kommun, Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen, SITA Sverige AB, AIK Fotboll AB.

Vi utbildar företag inom flera olika områden och de vanligaste är marknadsföring, digitala medier, försäljning, ledarskap och teknik. Vi anpassar varje kurs och seminarie efter individ och målgrupp. Vi varvar teori med praktik, ger ut en handbok, åhörarkopior och ett intyg om att du har gått vald kurs.

Vissa företagsutbildningar genomför vi även som öppna kurser där företag kan köpa en eller ett par platser och få en kostnadseffektiv kompetenshöjning. Flera företag eller en branschorganisationer kan även gå ihop och beställa en kurs inom önskat område. Beroende på efterfrågan utbildar vi inom våra egna lokaler i Nacka eller centrala lokaler i Stockholm.

Ackebrink Konsult AB - Digitalproduktion och konsultuthyrning

Ackebrink har lång erfarenhet av att jobba som teknik- och utvecklingsleverantör mot kreativa byråer och organisationer.

Vi arbetar med digital produktion, från webb och mobilutveckling/design till integrationer mot databaser och sociala medier. Vi kan ta ansvar för hela projekt, bistå delar av ett projekt eller komplettera med enskilda resurser i ett pågående projekt vid exempelvis leveranstoppar. Vi jobbar helt oberoende och sitter på ett brett nätverk av mycket hög och flexibel utvecklingskompetens.

Vi har rutin och förståelse för den kreativa byråns arbetssätt och processer. Vi har kunder som Ottoboni, River, Join The Carnival, Doberman, 7billion och Hero kommunikation m.fl.

Vårt tekniska fokus ligger på Open Source teknologier, HTML5, PHP, CSS, Java Script, Wordpress, Symphony mf men har även komptenser inom databas, Flash, EPI Server, Sharepoint och andra vanliga teknologier.

Våra kunder kan både kort- och långtidshyra enstaka kompetenser eller hela team för att förverkliga sina projekt.

Inom affärsområdet ryms också Ackemo som arbetar med pedagogiska appar för lekfullt lärande för nästa generation.