Meny

Utbildare inom Entreprenadjuridik i Göteborg

Göteborg

Vi söker en utbildare inom entreprenadjuridik i Göteborg. Kursen pågår mellan vecka 38 - 41, år 2015.

Jobbar du inom bygg- och/eller fastighetsbranschen och är en fena på entreprenadjuridik och kan branschens standardavtal på dina fem fingrar? Då är det dig vi söker. Vi söker dig som är intresserad av att hålla kurser i entreprenadjuridik för studerande som läser utbildningar med inriktning mot vvs-, bygg-, fastighetsbranschen och liknande.

Du får gärna vara jurist men det är inget krav. Viktigast är att du har handfast erfarenhet av standardavtalen och förstår hur ramen är för de stora och små entreprenadprojekten som finns på marknaden.

Ange referens: Entreprenadjuridik Göteborg

Vi tar ENDAST emot ansökan via rekrytering@ackebrink.se.