Meny

Utbildare inom webb- och applikationsutveckling

Luleå - Tillsatt

Vi söker en person som är en duktig webb- och applikationsutvecklare och som vill lära ut den kunskapen till andra.

Kursens mål:
Den studerande skall efter genomgången kurs självständigt och i grupp kunna ta fram en webblösning baserad på givna affärskrav omfattande delarna presentation, affärslogik och informationsmodell. Kursen ger den studerande goda kunskaper i ramverken .Net och PHP och fokuserar på framtagande av dynamiska och framtidssäkra lösningar som tillgodoser funktionella krav. Kursen tar även upp säkerhet och behandlar området med tydliga begränsningar till vissa tekniker, ramverk och metodiker. 

Vi behöver dig som kan alla eller flera språk av följande: .NET, PHP, JavaScript, HTML, CSS, Mobil webb, MySQL, MSSQL och C#. Du behöver ingen pedagogisk bakgrund men erfarenhet inom ämnet är ett måste. 

Vi behöver i första hand en person som finns tillgänglig veckorna 10 - 16 men ser gärna till ett långvarigt samarbete.

Ange referens Webbapp

Vi tar ENDAST emot ansökan via rekrytering@ackebrink.se.