Meny

140912 - Frukostseminarium - Utmana dig själv för bättre prestationer för både dig & ditt team

Kostnadsfritt frukostseminarium fredagen den 12 september.

Magnus Tyrgrim från Ackebrink, berättar om det moderna coachande ledarskapet, med utgångspunkt i den coachande individen.

140912 - Frukostseminarium - Utmana dig själv för bättre prestationer för både dig & ditt team

Magnus Tyrgrim bjuder på en timme av kunskap du inte kan hitta i böcker - erfarenhet och förvärvad kunskap i dagligt arbete med ledare inom elitidrotten, näringslivet och deras utövare och medarbetare.

"Jag fick mycket matnyttig information under en timme. Pigg föreläsare som gjorde det lätt att hålla sig aktiv under hela föreläsningen"

Magnus brukar ofta säga att "jag kan få vem som helst att tro att de kan klara vad som helst". Under parollen don't be the lemon - squeeze the lemon förklarar han varför.

Föreläsningen handlar om att få en grupp att utvecklas genom att våga utveckla sig själv först. Föreläsningen bygger på Magnus åsikt om att alla som ska coacha eller leda andra människor måste börja med sig själv, att man ska läsa boken om sig själv, före boken om hur man leder andra.

"Alltid fantastiskt med en människa med så mycket energi och tydlig erfarenhet!"

Syftet med föreläsningen är att visa på hur man tar tillbaka det coachande ledarskapet till vad det faktiskt handlar om - människor som försöker göra saker tillsammans. Han visar hur man kombinera traditionella och nya metoder för att skapa något generiskt. Med många verklighetsbaserade exempel får man som åhörare ett antal verktyg att addera till sin personliga verktygslåda. Målet är att inspirera andra i hur de kan lära känna sig själva för att lära sig använda verktygen på olika sätt i olika situationer beroende på vad man vill åstadkomma tillsammans i gruppen.

För vem?

Föreläsningen passar för alla som ska leda en grupp i ett klassrum, föreläsningssal, idrottsanläggning, produktionsgolv eller styrelserum.

När?

Den 12 september 2014. Registrering och frukost mellan 08:00 - 08:30. Föreläsningen pågår mellan 08:30 - 09:30. Kaffe, té och smörgås ingår.

Plats?

Lokalen Mobilen
Citykonferensen / Ingenjörshuset
Malmskillnadsgatan 46
11184 Stockholm

Kostnad?

Frukostseminariet är kostnadsfritt.

Anmälan

Anmäl skulle ske senast torsdagen den 11 september. Det går ej längre att anmäla sig.

Om din anmälan

Om du har anmält dig och inte fått någon bokningsbekräftelse, hör av dig till info@ackebrink.se.

Vid avanmälan mindre än en vecka före kurstillfället debiteras 200 sek ex moms. Avanmälan skall ske skriftligt via mail till info@ackebrink.se Platsen kan självklart överlåtas till en kollega, hör av dig till oss! Vi förbehåller oss rätten att ställa in och flytta seminariet vid sjukdom. Vi meddelar dig om lokal en vecka innan utbildningen. Lokalen kommer att vara centralt belägen i Stockholm och i närheten av kommunala färdmedel.

För mer information

Maila till info@ackebrink.se

Om Magnus Tyrgrim

Magnus Tyrgrim har sedan tio år tillbaka arbetat som proffessionell föreläsare inom teambuilding, ledarskap, ledarutveckling, sports management och mängder av andra ämnen. Han är flitigt anlitad av bland annat Riksidrottsförbundet, Allsvenska fotbollsklubbar, börsnoterade företag och Bosön.

"Magnus är entusiamerande och trovärdig och jag kände att jag plockade med nya eller förstärkta insikter hem"

I sitt arbete har han träffat på och lärt sig massor av landslagskidåkare, världsmästare i kampsport, rullstolstennisspelare, hörselskadade elitidrottare, höjdhoppare, amerkanska fotbollsspelare och svenska mästarlag i fotboll. Han har varit med på långa träningsläger med utövarna i hela världen och sett dem förbereda sig mentalt inför kommande säsonger.

Detta givande och tagande av kunskap som skett under åren har Magnus systematiskt utvecklat och anpassat för att också fungera som hjälp i sitt eget sätt att arbeta som föreläsare och företagsledare. Nu delar han med sig av några av dessa kunskaper. Magnus har också nominerats till såväl Årets Ledare som Årets Ledarutvecklare av tidningen Chef.

Läs intervjun med Magnus här.