Meny

3 juni - Utmana dig själv - För bättre prestationer för både dig och ditt team!

Magnus Tyrgrim från Ackebrink, berättar om det moderna coachande ledarskapet, med utgångspunkt i den coachande individen.

Magnus Tyrgrim erbjuder en förmiddag av kunskap du inte kan hitta i böcker - erfarenhet och förvärvad kunskap i dagligt arbete med ledare inom elitidrotten, näringslivet och deras utövare och medarbetare.

3 juni - Utmana dig själv - För bättre prestationer för både dig och ditt team!

Magnus  brukar ofta säga att "jag kan få vem som helst att tro att de kan klara vad som helst". Under parollen don't be the lemon - squeeze the lemon förklarar han varför.

Föreläsningen handlar om att få en grupp att utvecklas genom att våga utveckla sig själv först. Föreläsningen bygger på Magnus åsikt om att alla som ska coacha eller leda andra människor måste börja med sig själv, att man ska läsa boken om sig själv, före boken om hur man leder andra. 

Syftet med föreläsningen är att visa på hur man tar tillbaka det coachande ledarskapet till vad det faktiskt handlar om - människor som försöker göra saker tillsammans. Han visar hur man kombinera traditionella och nya metoder för att skapa något generiskt. Med många verklighetsbaserade exempel får man som åhörare ett antal verktyg att addera till sin personliga verktygslåda. Målet är att inspirera andra i hur de kan lära känna sig själva för att lära sig använda verktygen på olika sätt i olika situationer beroende på vad man vill åstadkomma tillsammans i gruppen.

Läs vår intervju med Magnus här.

Om Magnus Tyrgrim

Magnus Tyrgrim har sedan tio år tillbaka arbetat som proffessionell föreläsare inom teambuilding, ledarskap, ledarutveckling, sports management och mängder av andra ämnen. Han är flitigt anlitad av bland annat Riksidrottsförbundet, Allsvenska fotbollsklubbar, börsnoterade företag och Bosön.

I sitt arbete har han träffat på och lärt sig massor av landslagskidåkare, världsmästare i kampsport, rullstolstennisspelare, hörselskadade elitidrottare, höjdhoppare, amerkanska fotbollsspelare och svenska mästarlag i fotboll. Han har varit med på långa träningsläger med utövarna i hela världen och sett dem förbereda sig mentalt inför kommande säsonger.

Detta givande och tagande av kunskap som skett under åren har Magnus systematiskt utvecklat och anpassat för att också fungera som hjälp i sitt eget sätt att arbeta som föreläsare och företagsledare. Nu delar han med sig av några av dessa kunskaper. Magnus har också nominerats till såväl Årets Ledare som Årets Ledarutvecklare av tidningen Chef.

Ur innehållet

  • Teorestiska modeller om ledarskap, coachning och lagbyggnad
  • Korta övningar och reflektioner
  • Verktygslåda med förslag på knep att använda i olika situationer
  • Beslutsmodell
  • Ledarstilar
  • Situationsanpassning
  • Besvärliga beteenden
  • Förväntningar och invanda mönster
  • Coachande ledning

För vem?

Föreläsningen passar för alla som ska leda en grupp i ett klassrum, föreläsningssal, idrottsanläggning, produktionsgolv eller styrelserum.

När?

Den 3 juni 2014. Registrering mellan 08:30 - 09:00. Föreläsningen pågår mellan 09:00 - 12:00. Fika ingår.

Plats?

Vi meddelar dig om lokal en vecka innan utbildningen. Lokalen kommer att vara centralt belägen i Stockholm och i närheten av kommunala färdmedel.

Kostnad?

995 SEK ex moms/person

1395 SEK ex moms för två personer

Den här föreläsningen finns också som inspirationsföreläsning 1-2 timmar lång hos ert företag eller på ert evenemang. Hör av dig till oss för prisuppgift.

Anmälan

Uppdatering: 140602 - Du kan inte längre anmäla dig till denna förmiddag. 

Anmäl dig senast 26 maj 2014. 

För anmälan till andra föreläsningar under samma period

Föreläsning den 10 juni - Framtidens ledarskap & att arbeta kund- och användarnära (med Git Guldare & Johan Andersson).

Kostnad 1395 SEK ex moms/person

 

Om din anmälan

Boka senast 15 maj så får du 10 % rabatt på nästa öppna kurs driven av Ackebrink (o.b.s. gäller ej föreläsningarna i juni). Kan ej kombineras med andra erbjudanden. Anmälan är bindande. Ackebrink skickar faktura så snart vi skickat din bokningsbekräftelse. Om du har anmält dig och inte fått någon bokningsbekräftelse, hör av dig till Jenny Norén. Du finner kontaktuppgifter nedan.

Vid avanmälan mindre än en vecka före kurstillfället debiteras full deltagaravgift (avanmälan skall ske skriftligt via mail till jenny.noren@ackebrink.se). Platsen kan självklart överlåtas till en kollega, hör av dig till oss! Vi förbehåller oss rätten att ställa in och flytta kursen vid sjukdom. Vid inställd kurs återbetalas hela kursavgiften inom en månad. Vi meddelar dig om lokal en vecka innan utbildningen. Lokalen kommer att vara centralt belägen i Stockholm och i närheten av kommunala färdmedel.

För mer information

Jenny Norén - Koordinator
0725 - 40 76 96
jenny.noren@ackebrink.se