Meny
Digitalproduktion & konsultuthyrning

Digitalproduktion & konsultuthyrning

Teknik och webbutveckling

Ackebrink har lång erfarenhet av att jobba som teknik- och utvecklingsleverantör mot kreativa byråer och organisationer.

Ackebrink Konsult AB är ett helägt dotterbolag där vi arbetar med digital produktion, från webb och mobilutveckling/design till integrationer mot databaser och sociala medier.

Vi kan ta ansvar för hela projekt, bistå delar av ett projekt eller komplettera med enskilda resurser i ett pågående projekt vid exempelvis leveranstoppar. Vi jobbar helt oberoende och sitter på ett brett nätverk av mycket hög och flexibel utvecklingskompetens. Vi arbetar både med andra byråer och med egna slutkunder.

Vårt tekniska fokus ligger på Open Source teknologier, HTML5, PHP, CSS, Java Script, Wordpress, Symphony mf men har även komptenser inom databas, Flash, EPI Server, Sharepoint och andra vanliga teknologier.

Är du riktigt duktig på webb- och mobilutveckling?

Anmäl ditt intresse i vår konsultdatabas. Registrera dina uppgifter så kontaktar vi dig när vi har ett uppdrag som passar din profil. Du kan när som helst kontakta oss för att avregistrera dig. Läs mer om vår konsultdatabas här.

Våra tjänster

För byråer

Speciellt för andra byråer och kreatörer har vi specialiserat oss på att stödja den tekniska utvecklingen och förverkligandet av idéer och koncept. Vi har rutin och förståelse för den kreativa byråns arbetssätt och processer och du kan hyra ett helt team, en enskild resurs eller lägga ut hela uppdraget till ett av våra team hos oss. 

För kunder som vill ha hjälp att göra själva

Många kunder har en egen kreativ avdelning men saknar teknisk kompetens. Andra har den tekniska kompetensen men saknar förmågan att använda den i digitala kanaler. Vi har nischat oss på den typen av organisationer som behöver ett helhetsgrepp kring sin digitala kommunikation men inte behöver en renodlad kreativ byrå. Ofta ingår ett stort mått av utbildning i arbetet eftersom dessa kunder är eller vill vara självförsörjande på byråtjänster. Nyckelfärdiga lösningar eller stategiskt bollplank, du bestämmer själv. 

För konsultförmedlare eller slutkunder som vill hitta rätt kompetens

Med vår unika förmåga att länka kompetens mot uppgift blir vi en självklar partner för alla som snabbt behöver fylla på i leden av medarbetare, korta perioder, långa perioder eller som rekrytering. För att ge handplockad kompetens på rätt nivå börjar vi redan under utbildningarna att hålla kontakt med duktiga utvecklare som vi sen kan erbjuda våra kunder som handplockade specialister, antingen som nyexaminerade eller efter några års arbete.

Våra kunder kan både kort- och långtidshyra enstaka kompetenser eller hela team för att förverkliga sina projekt. 

Hör av dig till Magnus Tyrgrim och fråga mer om vad vi kan handplocka åt dig!