Meny

Digitala hjälpmedel och sociala medier - seminarium

Seminarium för organisationer som vill bli mer effektiva

Demokrati, information och kunskapsspridning är ofta de områden där ideella organisationer kan vinna mest på att utnyttja digitala hjälpmedel och kommunikation. De stöder inte bara demokratin i föreningen men skapar också möjligheter att nå nya målgrupper

Digitala hjälpmedel och sociala medier - seminarium

Ett fem timmar långt seminarium där Magnus Tyrgrim går igenom den praktiska nyttan med utvalda digitala hjälpmedel, från SimpleSignUp till Facebook och GoogleDrive ger deltagarna en bred palett verktyg och massor av inspiration. Deltagarna uppmanas att redan under seminariet börja prova funktioner och nya verktyg, ofta med ett lätt kaotiskt inlärningssätt som följd. "Jag tror inte det finns nångon som gått härifrån idag utan att ha lärt sig minst tio nya saker och dessutom fått skratta och umgås med andra föreningsmänniskor" säger en av delagarna efter helgens seminarium med Magnus Tyrgrim.

"För mig är det viktigast att lyfta just de frågor som respektive organisation upplever att de brottas med, ofta handlar det om att förenkla saker som mötesbokning, dokumentera effektivt, att sprida sina evenemang till både medlemmar och potentiella medlemmar och visa att man har kul tillsammans i sin förening, det tycker jag att det här seminariet lyckas med" avslutar Magnus.

Magnus Tyrgrim

Magnus Tyrgrim

magnus.tyrgrim@ackebrink.se

Kommentera gärna!

Vi modererar kommentarsfältet på vardagar mellan 09:00 - 16:00.

Se vår policy för sociala medier