Meny

Vi önskar kollegan Anna Visuri lycka till i framtiden!

Anna Visuri har jobbat hos oss som kommunikatör i nästan fyra år. På fredag slutar Anna hos oss för att gå vidare mot nya äventyr i karriären på måndag.

”Antingen är du helt knäpp eller så är du helt genial - oavsett så passar du in här perfekt” - sa Magnus Tyrgrim den dagen Anna först träffade oss på Ackebrink för fyra år sedan. Vi såg hennes arbetsansökan på YouTube och ville genast träffa henne.

Vi önskar kollegan Anna Visuri lycka till i framtiden!

Foto: Privat - Anna Visuri

- Vissa människor kommer och går, andra kliver in i ens hjärta och lämnar ett bestående intryck! Vi har haft turen och förmånen att ha Anna som kollega under snart fyra år och fått följa henne från starten av sin karriär till att se henne utvecklas och växa. Det har varit en fantastisk resa tillsammans där hon lämnar stort avtryck både som person och med det hon bidragit och åstadkommit här hos oss, säger VD Jeanette Tyrgrim.

Anna Visuri:

- Det blev nästan fyra år här och jag kommer aldrig att glömma min filmiska dag med min arbetsintervju. Minns ni actionrullen med att hitta hit utan smartphone med karta och en hjärtlig taxichaufför som körde mig gratis så att jag hann precis i tid för min intervju?

Jag kommer aldrig glömma det fantastiska bemötandet och förtroendet jag fick av Ackebrink den dagen. Ackebrink hjälpte mig att uppfylla min dåvarande största och mest betydelsefulla dröm vilket var att få leva och bo i Stockholm. Ackebrink blev inte bara min arbetsgivare under dessa fyra år - Ackebrink blev också min andra familj.

Jag vill att ni ska förstå vilket avtryck ni har gjort på mig. Ackebrink är en arbetsplats jag aldrig kommer att glömma. Jag värdesätter alla som jag träffat under min tid här, både som privata personligheter och som professionella yrkesmänniskor.

På fredag gör jag min sista dag som kommunikatör hos Ackebrink. På måndag är det nämligen dags för mig att hoppa på en ny era och nya äventyr i min karriär. Jag hoppas att jag fortfarande är lika knäpp och genial som jag en gång var för att lyckas fylla fler av mina framtida drömmar.

Tack alla för den här tiden - nuvarande som tidigare kollegor och annat löst folk jag fått äran att träffa!

Bästa hälsningar, Anna

 

Jeanette Tyrgrim

Jeanette Tyrgrim

jeanette.tyrgrim@ackebrink.se

Kommentera gärna!

Vi modererar kommentarsfältet på vardagar mellan 09:00 - 16:00.

Se vår policy för sociala medier