Meny

Frukostseminarium "Don't be the lemon - Squeeze the lemon" med Magnus Tyrgrim

Efter det välbesökta frukostseminariet mitt i Stockholms city tog sig en av besökarna, Sophie Brömster, tid att skriva en artikel till bloggen Säljledning och Kvalificerad försäljning.

Frukostseminarium "Don't be the lemon - Squeeze the lemon" med Magnus Tyrgrim
"Don't be the lemon, squeeze the lemon" är ett citat av Magnus Tyrgrim som sammanfattar hans syn på ledarskap. En citron kan vara sur och obehaglig men om du klämmer precis lagom vid rätt tillfälle kan förgyller den. Som ledare är det ditt uppdrag att krama på rätt sätt, få fram dropparna och låta alla fylla sin plats och funktion.

Förra fredagen inspirerade Magnus Tyrgrim om just ledarskap genom att både berätta och visa prov på sitt entusiasmerande sätt. När jag lyssnar på Magnus kan jag ibland önska mig till att arbeta för Ackebrink och att få se mer av hans ledarskap. Den tanken kom upp i fredags och har också gjort det när han inspirerat mig tidigare som lärare på Nackadmins Yrkeshögskola. På frukostföreläsningen hade fler elever dykt upp tillsammans med nuvarande kunder och andra intresserade.
 
 
Magnus Tyrgrim

Magnus Tyrgrim

magnus.tyrgrim@ackebrink.se

Kommentera gärna!

Vi modererar kommentarsfältet på vardagar mellan 09:00 - 16:00.

Se vår policy för sociala medier