Meny

Tre tips till föreläsaren & utbildaren

Månadens mest uppskattade artiklar på ackebrink.se

Hur kan du som föreläsare arbeta med din egen och andras personliga utveckling? Vad ska du tänka på som föreläsare? Och hur kan du arbeta med teambuilding i klassrummet? Vi samlar månadens mest uppskattade intervjuer!

Tre tips till föreläsaren & utbildaren

Hur kan du som föreläsare arbeta med din och andras personliga utveckling

Susanne Bryhn om hur du som föreläsare kan arbeta med din och andras personliga utveckling: "Om du själv vågar ta första steget till att utvecklas, så kommer andra också att utvecklas. Självklart är det ett ständigt pågående arbete men det kräver också ett faktiskt initiativ". Här kan du läsa hela intervjun med Susanne.

Vad bör man tänka på när man ska föreläsa?

Denise Holgerman ger sina bästa tips om råd till dig som ska föreläsa: "Oavsett om du ska förbereda dig inför att hålla i en timmes föredrag eller att hålla i en hel kurs behöver du förbereda dig". Hur lägger jag upp en föreläsning? Hur vet jag att mitt material räcker? Hur skapar jag riktigt bra och givande uppgifter? Denise ger dig svaren.

Tips & råd för teambuilding i klassrummet

Anna Hedrén om teambuilding i klassrummet: "Ledarskap inom utbildning och i klassrummet är lika viktigt som ledarskap i arbetet hos företaget. Enligt Anna Hedrén, affärsområdeschef hos Ackebrink, handlar ledarskap om just teambuilding. Anna ger dig här flera handfasta tips inom teambuilding för att stärka ditt ledarskap och din klass i klassrummet."

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

 

 

Anna Visuri

info@ackebrink.se

Kommentera gärna!

Vi modererar kommentarsfältet på vardagar mellan 09:00 - 16:00.

Se vår policy för sociala medier