Meny

Ackebrink lanserar ny tjänst för att matcha konsulter och uppdrag

Vill du arbeta med oss på Ackebrink? Nu kan du anmäla ditt intresse i vår konsultdatabas.

"Nu har vi ett externt gränssnitt som underlättar både för sökande och oss. I dagens snabbrörliga marknad är enkelhet nyckelordet" - Jeanette Tyrgrim, VD.

Ackebrink lanserar ny tjänst för att matcha konsulter och uppdrag

Varför ska man registrera sig i Ackebrinks konsultdatabas?

Söker du jobb och nya uppdrag? Vi kontaktar dig om du är rätt person. Oavsett om du vill anmäla intresse för att arbeta med oss som utbildningskonsult inom Ackebrink AB och föreläsa inom yrkeshögskolan eller för företag, eller om du vill arbeta med digitalproduktion inom vårt dotterbolag Ackebrink Konsult AB, använder vi systemet för att matcha rätt person med rätt uppdrag.

Du kan registrera dig här.

I vår konsultdatabas kan du registrera ditt namn och dina kontaktuppgifter, samt fylla i information om din tidigare arbetslivserfarenhet. Du får också alternativet att ladda upp CV, personligt brev och liknande dokument.

Systemet underlättar vår bemanning samt vår insamling av ansökningar. Vi använder dina kontaktuppgifter endast till att kontakta dig om vi har ett passande uppdrag eller om vi har nyheter kring uppdateringar av systemet du registrerat dig i. Vi lämnar inte ut dina kontaktuppgifter till tredje part eller använder det i syfte att skicka ut reklam.

"På detta sätt så underlättar vi för samtliga parter att få kännedom om vad och vilka områden man är intresserad av uppdrag inom. Det vi har är ett stort nätverk som ständigt söker nya duktiga konsulter och utbildare" - Jeanette Tyrgrim, VD.

Utbildningskonsult eller digitalproduktion?

Alla är välkomna att registrera sig. Om vi har ett uppdrag som passar din profil hör vi av oss till dig. I nuläget kan du inte redigera dina uppgifter efter att du har registrerat dig, men det är under utveckling. Vill du ändra något i din registrering i efterhand, avregistrera dig, eller har frågor, är du välkommen att skicka ett mail till konsult@ackebrink.se, så hjälper vi dig. Vi svarar på vardagar mellan 09 - 16.

Registrera dig i vår konsultdatabas här. Välkommen med din intresseanmälan!

"Med nya konsultdatabasen kan vi lättare matcha dig som konsult med det företag som söker din kompetens - en win/win-situation!" - Anna Hedrén, affärsområdeschef.

 

Anna Visuri

info@ackebrink.se

Kommentera gärna!

Vi modererar kommentarsfältet på vardagar mellan 09:00 - 16:00.

Se vår policy för sociala medier